Privacyverklaring Gloed

Hartelijk dank voor uw bezoek aan deze site. Gloed hecht waarde aan het waarborgen van het recht op privacy. Uw persoonsgegevens worden dan ook in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) verwerkt, zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Welke persoonsgegevens verwerkt Gloed en voor welk doel

Gloed verwerkt uw persoonsgegevens omdat u gebruik wilt maken van de aangeboden dienst en/of producten en deze gegevens zelf via het contactformulier hebt verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van deze persoonsgegevens:

  • Voornaam en achternaam, geslacht, adres, e-mailadres, telefoon. Deze gegevens zijn noodzakelijk om contact te leggen, cd’s te bestellen en voor het afhandelen van de betaling. Het contactformulier met de door u ingevulde persoonsgegevens wordt uitgeprint t.b.v. de administratie. Gloed gebruikt de verstrekte persoonsgegevens alleen voor het doel zoals hierboven is omschreven. Zodra de persoonsgegevens voor dit doel niet meer nodig zijn, zullen ze worden verwijderd.
  • Uw gegevens zullen nooit aan anderen worden verstrekt.

Beveiliging

De site van Gloed heeft een SSL-certificaat maakt geen gebruik van cookies of vergelijkbare technieken.

Contact

Mocht u verdere vragen hebben over het verwerken van uw persoonsgegevens door Gloed, dan kunt u een e-mail sturen naar Gerard Veltrop of Rudi Korthuis: gerardveltrop@planet.nl / rudikorthuis@planet.nl

Gloed, p/a Ubbergseveldweg 103E 6522 HE Nijmegen +31 (0)24 3602619